Miért válasszon minket?

Küldetésünk a hazai autólízing piac formálása. Célunk kiemelkedő szakmai színvonalon, innovatív megoldások alkalmazásával, megismertetni a vállalkozásokat a lehető legjobb lízing ajánlatokkal.

Csak hallomásból ismeri az operatív lízinget?
Nem érti miért is kedvezőbb a vásárlásnál a nagyvállalatok részére?
Szeretne ön is ilyen előnyökhöz jutni?
Nagyvállalati kedvezményre vágyik, de úgy érzi vállalkozását nem kezelik a megfelelő potenciállal?

Mi segítünk, abban, hogy akár 1-2 autós beszerzésnél is kedvezményes kondíciók mellett, az önök igényeihez jól illeszkedő megoldást találjon.

Miért minket válasszon a döntés előkészítéshez?

+ Elsőként, mert időt, és értékes energiát takaríthat meg.
Elég egy kérdőívet kitölteni ahhoz, hogy több szolgáltató belső versenyeztetésével hozzájuthasson az Ön igényeihez igazodó legelőnyösebb ajánlatokhoz.

+ Mert a kis és középvállalkozások igényeire szakosodtunk!
Sajnos jellemző, hogy a hazai piacon sok esetben nem kezelik kellőképpen a kis értékű beszerzéseket. Mi cége üzleti potenciálját tartjuk szem előtt és hiszünk benne hogy a "sok kicsi sokra megy".
Hiszünk benne, hogy nem csak a nagyvállalatok számára lehet kedvező ajánlatot nyújtani.

+ Hatékonyabbak vagyunk, mert az igényfelmérésünk részletes és alapos.
Így a részünkre átadott információkkal megbízóként, pontosabb képet kapnunk az Önök kívánalmairól mint azok akik, csak egy-egy szerződés kihelyezésén dolgoznak, és rutinszerűen javasolják a saját terméküket.

+ Mert több szolgáltatóval vagyunk egyidejűleg kapcsolatban
Így széleskörű választék áll rendelkezésre annak érdekében, hogy az Önnek legkedvezőbb lehetőségeket ajánljuk. A több partner nagyobb szolgáltatási versenyt jelent, így egyre javul az ár/érték, amire fontos hangsúlyt fektetünk.

+ Közvetlen kapcsolatunk van a vezető hazai lízing szolgáltatókkal
Így egészen nagy flotta beszerzési igényeket is ki tudunk szolgálni.
Kiterjedt a kapcsolati rendszerünk, és a napi operatív kapcsolatunk lehetővé teszi azt, hogy egyedi igényeknél részletes javaslatot tegyünk az ügyfél oldaláról a vezető szolgáltatóknak is. Ezzel rugalmasabb az ügyintézésünk, mint ha direkt módon érdeklődne.

+ Mert közérthetően, ügyfélbarát tájékoztatást nyújtunk

Amennyiben nyílt végű lízingben és újszerű használtautóban gondolkodik

Egy demoautó, vagy alig használt 9 -16 hónapos gépkocsi lízingelésénél kedvezőbb ajánlatot biztosítunk a legtöbb gyártmány esetén. Tartós bérletnél a kiemelt vállalati flottakedvezményeink lehetővé teszik hogy az első éves értékvesztést  így "megspórolja", és egy használt gépkocsi helyett új cégautóval járjon. Ráadásul amennyiben használt gépkocsit tervezne lízingelni, a finanszírozók magasabb kamatok mellet teszik ezt elérhetővé. További előny, hogy operítív lízing-tartós bérlet esetén a teljes szervizkltségét elszámolhatja.

A részletekért és tanácsadásért keressen bennünket.