Autós kisokos a telefonra

Különdíjat kapott az Aegon autós mobilalkalmazása, amely segít kiválasztani az olcsóbb benzinkutat, parkolóházat, és az autó műszaki hibája esetén is jól jön.

Az Aegon Angyal Pro alkalmazása különdíjat nyert az "Év Honlapja 2012" mobil marketing alkalmazások kategóriájában. Az iOS és Android platformokon futó rendszer a vezetés közben felmerülő fontosabb problémákra nyújt megoldást.
Aegon mobil alkalmazas
Az ingyenes alkalmazás négy menüpontot tartalmaz: a segítségnyújtás segít eligazodni a műszerfal ikonjai között, egy beépített assistance szolgáltatáson keresztül pedig bármikor segítséget kérhet az autós, ha lerobbant vagy balesetet szenvedett.


A dugófigyelő menüpont azt mutatja meg, hogy mekkora forgalom várható a város különböző pontjain, a parkolás menüpont alatt pedig megtalálható az összes közelben lévő parkolóház, azok díjaival együtt, emellett az utcai automatákon keresztüli parkolásindítás is néhány kattintással elérhetővé válik.  


Végül a tankolás modul azt mutatja meg, hol van a legközelebbi töltőállomás és ott mennyibe kerülnek a különböző üzemanyagok.

Ezen belül az autós szűrhet töltőállomás-típusra, üzemanyagfajtára, a legolcsóbbra, a legközelebbire, illetve ezek kombinációjára is.

Forrás: Vezess.hu

2012. november 28.