Első képek az új VolvoXC90 belteréről

A Volvo megmutatta a hamarosan érkező XC90-es belterét.

Az idén augusztusban bemutatásra kerülő Volvo XC90-es modellről új részleteket tudtunk  meg.

Részlet a Totalcar.hu cikkéből. 

'Az új nagy Volvo műszerfalán meghatározó elem a hatalmas, élére állított érintőképernyő, amely feltűnően hasonlít a Tesla megoldására.

Volvo xc90 interior 

Erről lehet kezelni a legtöbb funkciót, a gombok hiányából ítélve a klímát és a világítást is, ami ma még nem bevett megoldás az autóiparban. Egyedül a rádió legfontosabb gombjai maradtak meg a középkonzolon, illetve a kormányon szorítottak még helyet a tempomatnak és néhány kezelőbillentyűnek.

volvo xc90

A látvány kétségkívül letisztult, az újkori Volvóktól megszokott elegáns, otthonos stílust tovább viszi egy lépéssel. Hogy a valóságban mennyire élhető, majd kiderül az első teszteken.

A belső térről készült videót a lentiekben tekinthetik meg:


A legnagyobb és egyik legsikeresebb Volvóhoz méltóan az új kezelési filozófiát finom anyagokkal körítik. Puha bőrt, valódi fát és olyan finomságokat várhatunk, mint például a kristályüveg betétes váltógomb. Hagyományosan nagy figyelmet fordítanak az ergonómiára, a ránézésre is kényeztető üléseket büszkén, svéd zászlóval címkézik, és a harmadik sorban 170 centis testmagasságig kényelmes beszállást és utazást ígérnek.

A 2002-ben bemutatott régi XC90-es utódja a Volvo moduláris SPA platformjára épül, amely a jövőben az S60-tól felfelé minden nagy Volvo alapja lesz. Minden bizonnyal az új saját fejlesztésű motorcsaládjából válogatnak majd bele négyhengereseket, de az is szinte biztos, hogy előbb-utóbb beépítik a hibrid hajtásukat is. A hivatalos bemutatót augusztusra ígérik, a gyártás jövőre indul."

 
 

Forrás, és szöveg: Totalcar.hu


Tényleges tartalom