Kiszivárogtak az új Bentley képei

Januárban, a Detroiti Autókiállításon mutatkozik be az új Bentley Continental GT Speed kabrió-változata. A hivatalos bemutató előtt pár nappal már kiszivárogtatták a képeket.

A Bentley leggyorsabb szériamodellje már idén bemutatkozott, de a nyitható tetejű változatra még várni kellett. A képek minősége és beállítása alapján feltételezhető, hogy a gyártó által indított reklámkampány első felvonásával állunk szemben.

Bentley

Ugyan még nem tettek közzé hivatalos információkat az autó paramétereivel kapcsolatban, mégis valószínűsíthető, hogy a kabrió megkapja a kupé hatalmas erőforrását.

Bentley

A kupé orrába ugyanis egy 6,0 literes duplaturbós motor került. A V12-es blokk a Speed változatban 626 lóerőt produkált, maximális forgatónyomatéka pedig 800 newtonméter lett. Az új kupé végsebessége 329 km/óra, míg a 100-as tempót 4,2 másodperc alatt éri el.

Bentley interior

Feltételezhető, hogy az új kabrió hasonló paraméterekkel fog megérkezni, bár a karosszéria merevítéséül szolgáló alkatrészek súlya csekély mértékben ugyan, de ronthat a gyorsulási adatokon.

Forrás: Vezess.hu 

2013. január 1.