Már novemberben itt az új Maybach

Kiderült,nem márkanévként, de a típusváltozat jelölésére alkalmazzák majd a Maybach nevet.

"Az újdonság, amelyet november elején mutatnak be Los Angelesben, a nagyobbik, 5,25 méteres S osztálynál is hosszabb lesz, 5,5 méteres. Ugyanakkor mindkét korábbi Maybachnál rövidebb lesz, hisz azok 5,7 és 6,2 méteresek voltak. A helykínálat így sem lesz kevés, hisz a 25 többlet-centiméter szinte teljes egészében a tengelytávhoz adódik hozzá, azaz hátul még egyszerűbb lesz nyujtózkodni.

Maybach

Később állítólag más Mercedes modellekből is lesznek Maybach változatok: az egykori márkanevet úgy tervezik használni, mint az AMG-t, azaz az egyes modellsorozatok kényelem-orientált, nyújtott tengelytávú csúcsmodelljeit hívják majd így. Gordener még azt is elárulta, hogy a következő Mercedes Maybach modellt a GL alapjaira építik."

A modellt várhatóan hivatalosan a Los Angeles Motor Shown mutatják majd be. Az árak tekintetében még nincs pontos információnk, azonban a kiszivárgott adatok szerint a nem páncélozott kiveitel alap ára amerikában 250.000 és 300.000 dollár közé esik majd.Ezzel fej -fej mellett a Bentley Mulsanne és a Rolly-Royce Ghost hosszú tengelytávú változatával lesz egy árszinten a modell. Az első autók már november vágán megérkezhetnek a kivételesen szerencsés autószalonokba.

Forrás: Totalcar.hu

2014. október 20.