Michelisz Norbert marad ..

Hivatalossá vált, hogy a Honda gyári csapatával hírbe hozott Michelisz Norbert továbbra is a Zengő Motorsport kötelékében, versenyez a Túraautó-vb-n.

"Mint ismeretes, a tavalyi világbajnokság 4. helyezettje – aki ezzel a mezőny legjobb hondás versenyzője volt – a holtszezonban több ízben is tesztelt a Honda gyári alakulatával. Már az előző évad lezárulta előtt is tudvalevő volt, hogy a japán márka gyári különítménye csábítgatja a magyar fenegyereket, de az átigazolásból végül nem lett semmi: Norbi különféle sajtóértesülések szerint a gyári egylet által ígért fizetés negyedéért marad a nevelőegyüttes kötelékében. A megállapodást a WTCC barcelonai sajtóeseményének keretein belül erősítették meg a felek."

Michelisz_Norbert_2015.png

„A holtszezonban több alternatíva is felbukkant a sajtóban Norbi idei évét illetően” – mondta a Honda Hungary részéről Szabó Gábor. „Mi a Honda márka képviselőjeként mindegyik lehetséges irányvonalat támogattuk, üdvözítettük. Azt gondolom, ez teljesen érthető, hiszen ha Norbi még szorosabbra fonja a köteléket márkánkkal, számunkra az is pozitív irányvonal, és ha honfitársként gondolunk a Zengő Motorsportos folytatásra, akkor annak is nagyon örülünk, hogy az eddig is sikeres magyar egység együtt folytatja és még komolyabb babérokra törhet.”

 

Michelisz_Norbert_s_autja_-_2015.png

 

„A motorsport részlegünk kifejezetten nagyra tartja Norbi képességeit és eredményeit, és emellett márkánk vezetői nagyra értékelik a Zengő Motorsporttal felépített partneri viszonyt is. A kettő kombinációja pedig azt eredményezi, Norbi és a csapat előtt megnyílik a még szorosabb együttműködés és a még szebb eredmények elérésének lehetősége. Büszkék vagyunk rá, hogy Magyarország legnépszerűbb sportolója, magyar csapatban, magyar támogatókkal a háta mögött világviszonylatban is a legjobbak között lehet, és mindez egy Honda fedélzetén történik. Hajrá Norbi!!!” – tette hozzá Szabó Gábor.

 

Michelisz és a Zengő Motorsport számára a közös folytatást az erős támogatói háttér tette lehetővé, amelyben a Honda mellett oszlopos szerepet jut a MOL Csoportnak is. Zengő Zoltán, Michelisz felfedezője és csapatfőnöke elégedettségének adott hangot.

 

„Nagyon boldog vagyok, hogy sikerült megállapodnunk mind a MOL Csoporttal, mind a Hondával, így ezt a   WTCC szezont is együtt folytatjuk tovább, és a pilótánk Michelisz Norbert. Ugyanakkor ez nagy felsőséget is ró ránk, hiszen a tavalyi világbajnoki negyedik helyezést szeretnénk felülmúlni. Ez lehetetlen feladatnak tűnik, de aki ismer engem és a csapatot, az tudja, hogy szeretjük megvalósítani a lehetetlennek tűnő feladatokat és mindent megteszünk, hogy álmainkat megvalósítsuk. Remélem, hogy a közös álmunk tovább folytatódik, és még sikeresebb leszünk idén, mint tavaly” – fogalmazott a szakvezető.

Szöveg: Hvg.hu

Forrás:www.hvg.hu

2015.február 12.