Jogi nyilatkozat

MINDEN JOG FENNTARTVA

A LeasingMarkethonlapján található szöveges részek, grafikák, képek és animációk, hang fájlok, valamint környezetük és a szellemi termékek jogilag védettek, illetve szellemi termékekre vonatkozó védettséget élveznek. Ezen objektumokat - az Aurora-TradeKft. illetve a GB- Art Kft. előzetes írásos engedélye nélkül magán vagy- kereskedelmi célra tilos felhasználni, másolni, közzétenni, vagy letölteni illetve más honlapon tilos megjeleníteni. A honlap adatait csak és kizárólag személyes felhasználásra lehet letölteni, vagy kinyomtatni.

A LeasingMarket weboldal szerkesztőinek és partnereinek az oldalon feltűnő márkajelzései és logói bejegyzett védjegyek. A weboldalon található ezen márkajelzések és logók a szerkesztő előzetes engedélye nélkül történő részleges vagy teljes reprodukciója a Szellemi Tulajdonról szóló L 713 - 2 számú jogszabály értelmében tilos.

A LeasingMarket weboldal internetes megjelenésének egyes oldalai tartalmazhatnak olyan megjelenítéseket, melyek tulajdonosaik által jogilag védettek.

Hozzáférés a weboldalhoz

Jelen weboldal felhasználója kijelenti, hogy megfelelő ismerettel és eszközökkel rendelkezik ahhoz, hogy hozzáférjen az oldalhoz, és használja azt.
Felhívjuk figyelmét, hogy az információs rendszerekbe történő tisztességtelen eszközökkel történő bejutás, az oldalon való tartózkodás, a rendszer zavarása, annak nem megfelelő célra történő felhasználása, valamint adatok bevitele vagy azok módosítása bűncselekménynek minősül és büntető szankciókat vonhat maga után.
Az LeasingMarket.hu weboldalra történő bejutás ingyenes. A szolgáltató, illetve a rendszert kezelő cég szerződési feltételei értelmében a bejutás költsége és a telekommunikációs hálózat használati költsége az ügyfelet terheli.

A Leasingmarket fenntartja magának azt a jogot, hogy a jelen weboldal tartalmát bármiféle előzetes felhívás nélkül bármikor megváltoztathatja. Továbbá, az LeasingMarket semmiféle felelősséget nem vállal jelen oldallal kapcsolatos bármilyen jellegű késésért, hibáért, vagy hiányért, sem pedig a szolgáltatás megszakadásáért, vagy annak megszűnéséért.
Nem a LeasingMarketet terheli a felelősség a jelen oldal alapján, egy harmadik fél által meghozott döntésekért sem. Amennyiben bármely személy igénybe szeretne venni a weblapon található egy vagy több, LeasingMarket által kínált szolgáltatást, és/vagy meg szeretne szerezni egy vagy több, LeasingMarket által kínált terméket, kérjük, lépjen kapcsolatba a LeasingMarlkettel, hogy pontosan megtudja, hogy milyen szerződési kondíciók és díjszabások vonatkoznak az adott termékre vagy termékekre, illetve az adott szolgáltatásra vagy szolgáltatásokra.

Személyes Adatok

Az online ajánlatkérő űrlapra beérkező információt a LeasingMarket tárolja és feldolgozza, hogy a Finanszírozó partnerei kérés esetén könnyebben fel tudják venni a kapcsolatot az internautákkal.

Csak azokat az adatokat gyűjtjük össze, amelyekre az internautáknak szükségük lehet ahhoz, hogy információs üzeneteket küldjünk nekik e-mailen keresztül. Az információs e-mailjeinknek az a funkciója, hogy ezek segítségével Ön lejelentkezhet a rendszerről.

Önnek az 1978 évi 78-18. számú, a Számítógéppel, Fájlokkal és Szabadságjogokkal kapcsolatos módosított Törvény keretében kimondott rendelkezés értelmében jogában áll az adataihoz hozzáférni, azokat módosítani, vagy törölni.
Amennyiben gyakorolni kívánja ezt a jogát, írjon az alábbi címre:
LeasingMarket
office@leasingmarket.hu

A jelen weboldalon található termékek és szolgáltatások bizonyos személyek vagy bizonyos országok esetében tiltást vonhatnak maguk után. A LeasingMArkettermékeit és/vagy szolgáltatásait minden esetben megtagadja azoktól a személyektől, akik a hazájuk törvényei alapján ezekhez a termékekhez és/vagy szolgáltatásokhoz törvényes úton nem juthatnak hozzá. Mindazonáltal, az Leasingmarket megadja a jogot minden érdeklődő félnek, hogy egyeztessen jogi képviselőjével arról, hogy bizonyosan rendelkezik-e megfelelő jogi, illetve adóügyi státusszal ahhoz, hogy a jelen weboldalon található termékekre vagy szolgáltatásokra igényt tartson.

A portálon szereplő linkek

Szolgáltatásaink néhány olyan kapcsolódási pontot (linket) tartalmaznak, amely más szolgáltatók / partnerek oldalaira vezet. A LeasingMarket üzemeltetője az Aurora-trade Kft. mindent elkövet, hogy csak olyan oldalakhoz biztosítsunk kapcsolatot, amelyek saját oldalához hasonló magas technikai és tartalmi követelményeknek tesznek eleget. Ezen szolgáltatók adat- és információvédelmi gyakorlatáért a LeasingMarket nem vállal semmlyen felelősséget.

© 2012 Aurora-Trade Kft.