Skoda Rapid Spaceback

Ambition 1.2 TSI + Clever&Style azonosító:0456  

Skoda Rapid Spaceback

Futamidő: 48 hónap

Futásteljesítmény: 80.000 km

79.900 Ft/hó

nettó havidíj 48 hónapos futamidő esetén

Tájékoztató

Vásárlás
 

Tájékoztató

A konkrét ajánlatok az adott felszereltségi szintre, és szolgáltatási csomagra vonatkoznak.A vásárló a bérleti díj változása nélkül csak az adott,kiajánlott felszereltségi szinthez tartozó szín, és kárpitozást választhatja meg. A további extra felszereltségek, vagy különleges fényezés változtathat a díjszabáson.

Természetesen az online vásárlást követően a gépkocsi t tetszés szerint konfigurálhatja és lehetősége van a szolgáltatási csomagon belül változtatásokra is, azonban a díjszabás a szolgáltatási modulok változtatásával változni fog.

Elkötelezetten hiszünk benne, hogy a hosszútávú elégedettség záloga, a részletes igényfelmérés. Ezért, az előnyös és gyorsan elérhető lízingshop ajánlatokon túl csapatunk a felhasználói szokásokat minden esetben egyezteti a felhasználóval, és díjmentes szakértői tanácsokkal segítjük Önt a döntés előkészítésében.

Ajánlati áttekintő

Típus Ambition 1.2 TSI + Clever&Style
Motorváltozat 1.2 TSI benzin
Teljesítmény 105 LE
nettó bérleti díj 48 hónapra 79.900 Ft
Futásteljesítmény 80.000 km
Futamidő 48 hónap
Nettó kezdő bérleti díj 682.835 Ft
 

Szolgáltatások

Finanszírozás Pipa
Önkormányzati és cégautóadó Pipa
kötelező és casco biztosítás Pipa
Karbantartási és gumiabroncs szolgáltatások Pipa
Európai assistance Pipa
Management szolgáltatás Pipa
 

Felszereltség

Felszereltségi kivitel Ambition, Clever és Style csomaggal. A modell tartalmazza: Style csomag (Panoráma üvegtető Csomagtérajtó üveg borítással Tetőspoiler, Fekete ködfényszórók elöl Fekete tükörházak Sötétített hátsó fényszórók (Szemüvegtartó nélkül) ); Clever csomag: (Könnyűfém keréktárcsa "Carme" 15", Bőr kormánykerék (3-küllős), Fűthető első ülések, Fűthető ablakmosófúvókák elöl, Parkolóradar hátul, Rádió "Swing" (CD és MP3 lejátszás) ); valamint Telefonelőkészítés (Bluetooth)
Karosszéria 5 ajtós
Sebességváltó Manuális - 6 sebességes
 
 

Teljes ajánlat letöltése PDF formátumban:

Letöltés