ÚJ ! Mercedes-Benz V

200 CDIazonosító:0468  

ÚJ !  Mercedes-Benz V

Futamidő: 48 hónap

Futásteljesítmény: 100.000 km

198.800 Ft/hó

nettó havidíj 48 hónapos futamidő esetén

Tájékoztató

Vásárlás
 

Tájékoztató

A konkrét ajánlatok az adott felszereltségi szintre, és szolgáltatási csomagra vonatkoznak.A vásárló a bérleti díj változása nélkül csak az adott,kiajánlott felszereltségi szinthez tartozó szín, és kárpitozást választhatja meg. A további extra felszereltségek, vagy különleges fényezés változtathat a díjszabáson.

Természetesen az online vásárlást követően a gépkocsi t tetszés szerint konfigurálhatja és lehetősége van a szolgáltatási csomagon belül változtatásokra is, azonban a díjszabás a szolgáltatási modulok változtatásával változni fog.

Elkötelezetten hiszünk benne, hogy a hosszútávú elégedettség záloga, a részletes igényfelmérés. Ezért, az előnyös és gyorsan elérhető lízingshop ajánlatokon túl csapatunk a felhasználói szokásokat minden esetben egyezteti a felhasználóval, és díjmentes szakértői tanácsokkal segítjük Önt a döntés előkészítésében.

Ajánlati áttekintő

Típus 200 CDI
Motorváltozat 200 CDI
Teljesítmény 136 LE
nettó bérleti díj 48 hónapra 198.800 Ft
Futásteljesítmény 100.000 km
Futamidő 48 hónap
Nettó kezdő bérleti díj 2.611.575 Ft
Finanszírozás fajtája Forint alapú
 

Szolgáltatások

Finanszírozás Pipa
Önkormányzati és cégautóadó Pipa
kötelező és casco biztosítás Pipa
Karbantartási és gumiabroncs szolgáltatások Pipa
Európai assistance Pipa
Management szolgáltatás Pipa
 

Felszereltség

Felszereltségi kivitel Alap felszereltségen túl a következőket tartalmazza: BlueEFFICIENCY-csomag, Audio 20CD, Navigáció előkészítés Garmin MAP PILOT, Félautomata klímaberendezés, TEMPMATIC hátul, Tempomat, Gumiabroncsok 205/65 R16 ; Pótkerék kocsiemelővel; Kartámla a középső üléssor két oldalán; 3 szem. Komfort 1. üléssor, lehajtható üléssel, 3 szem. Komfort 2. üléssor, lehajtható üléssel, Velúr lábszőnyegek,
Karosszéria 5 ajtós személyszállító
Sebességváltó Manuális -6 sebességes
 
 

Teljes ajánlat letöltése PDF formátumban:

Letöltés