Merceedes - Benz ML

250 CDI BlueTECazonosító:0461  

Merceedes - Benz  ML

Futamidő: 48 hónap

Futásteljesítmény: 120.000 km

235.000 Ft/hó

nettó havidíj 48 hónapos futamidő esetén

Tájékoztató

Vásárlás
 

Tájékoztató

A konkrét ajánlatok az adott felszereltségi szintre, és szolgáltatási csomagra vonatkoznak.A vásárló a bérleti díj változása nélkül csak az adott,kiajánlott felszereltségi szinthez tartozó szín, és kárpitozást választhatja meg. A további extra felszereltségek, vagy különleges fényezés változtathat a díjszabáson.

Természetesen az online vásárlást követően a gépkocsi t tetszés szerint konfigurálhatja és lehetősége van a szolgáltatási csomagon belül változtatásokra is, azonban a díjszabás a szolgáltatási modulok változtatásával változni fog.

Elkötelezetten hiszünk benne, hogy a hosszútávú elégedettség záloga, a részletes igényfelmérés. Ezért, az előnyös és gyorsan elérhető lízingshop ajánlatokon túl csapatunk a felhasználói szokásokat minden esetben egyezteti a felhasználóval, és díjmentes szakértői tanácsokkal segítjük Önt a döntés előkészítésében.

Ajánlati áttekintő

Típus 250 CDI BlueTEC
Motorváltozat 250 CDI BlueTEC
Teljesítmény 204 LE
nettó bérleti díj 48 hónapra 235.000 Ft
Futásteljesítmény 120.000 km
Futamidő 48 hónap
Nettó kezdő bérleti díj 3.791.339 Ft
Finanszírozás fajtája Forint alapú
 

Szolgáltatások

Finanszírozás Pipa
Önkormányzati és cégautóadó Pipa
kötelező és casco biztosítás Pipa
Európai assistance Pipa
Management szolgáltatás X
 

Felszereltség

Felszereltségi kivitel A felszereltségben extraként tartalmazza: AMG könnyűfém keréktárcsák (4x) 5-duplaküllős design; Memória csomag, Fekete ARTICO műbőrkárpitozása csomag, Multifunkciós bőrkormány, Radio Audio 20 - integrált 6 lemezes CD tárral, Tükör csomag (Automatikusan sötétedő külső és belső visszapillantó tükör ) ,Az ajánlat Mercedes-Benz Integrált szerviz csomagot tartalmaz, de forgó -kopó alkatrészek cseréjét és gumiszolgáltatást nem tartalmaz.
Karosszéria 5 ajtós szabadidőautó
Sebességváltó Automata 7 G Tronic
 
 

Teljes ajánlat letöltése PDF formátumban:

Letöltés