Skoda Superb Kombi

2.0TDI DSG Laurin & Klementazonosító:0315  

Skoda Superb Kombi

Futamidő: 48 hónap

Futásteljesítmény: 80.000 km

158.500 Ft/hó

nettó havidíj 48 hónapos futamidő esetén

Tájékoztató

Vásárlás
 

Tájékoztató

A konkrét ajánlatok az adott felszereltségi szintre, és szolgáltatási csomagra vonatkoznak.A vásárló a bérleti díj változása nélkül csak az adott,kiajánlott felszereltségi szinthez tartozó szín, és kárpitozást választhatja meg. A további extra felszereltségek, vagy különleges fényezés változtathat a díjszabáson.

Természetesen az online vásárlást követően a gépkocsi t tetszés szerint konfigurálhatja és lehetősége van a szolgáltatási csomagon belül változtatásokra is, azonban a díjszabás a szolgáltatási modulok változtatásával változni fog.

Elkötelezetten hiszünk benne, hogy a hosszútávú elégedettség záloga, a részletes igényfelmérés. Ezért, az előnyös és gyorsan elérhető lízingshop ajánlatokon túl csapatunk a felhasználói szokásokat minden esetben egyezteti a felhasználóval, és díjmentes szakértői tanácsokkal segítjük Önt a döntés előkészítésében.

Ajánlati áttekintő

Típus 2.0TDI DSG Laurin & Klement
Motorváltozat 2.0 TDI
Teljesítmény 140 LE
nettó bérleti díj 48 hónapra 158.500 Ft
Futásteljesítmény 80.000 km
Futamidő 48 hónap
Nettó kezdő bérleti díj 1.510.500 Ft
Finanszírozás fajtája Forint alapú
 

Szolgáltatások

Finanszírozás Pipa
Önkormányzati és cégautóadó Pipa
kötelező és casco biztosítás Pipa
Karbantartási és gumiabroncs szolgáltatások Pipa
Európai assistance Pipa
Management szolgáltatás Pipa
 

Felszereltség

Felszereltségi kivitel Laurin & Klement Az alábbi extra felszereltséggel: Metál fényezés,Navigációs rendszer "Amundsen", Telefonelőkészítés GSM II., Vision csomag (panorámatető, elektromos működtetésű csomagtérajtó, napfényrolók a hátsó oldalablakokon, Park Assist – parkolást segítő rendszer ), Megemelt és megerősített futómű, Flotta csomag, ESP+HHC, Automatikus csomagtérroló; Extrák ára összesen: 929.640 Ft
Karosszéria 5 ajtós kombi
Sebességváltó Automata - 6 sebességes DSG
 
 

Teljes ajánlat letöltése PDF formátumban:

Letöltés