Szolgáltatásunk

 

Cégünkön keresztül a vállalkozása több flottakezelő társaság tartós bérleti ajánlatához juthat hozzá egyszerűen, hatékonyan. Kiválasztjuk Önnek a legelőnyösebb konstrukciót, díjmentes konzultációval segítjük kiválasztani Cége számára legideálisabb kondíciókat.


Nagybani értékesítési kedvezményeinknek köszönhetően bérlet esetén már az elsô autótól kezdôdôen jelentôs flottakedvezményhez juttatjuk.

Vállalkozása így , nagyvállaltok számára kialakított cégautó flotta elônyöket élvezhet akár már 1 autó tartós bérlete esetén is.

Nincs más dolga, csak jobb oldali ajánlatkérés gombon keresztül vagy e-mailen megadja számunkra elérhetőségeit, és mi egyeztetjük Önnel a főbb igényeit, majd ezt követően akár 24 órán belül elküldjük Önnek összefoglaló ajánlatainkat a kiválasztott modellekre vonatkozóan.

 


 Csak hallomásból ismeri az operatív lízinget?Nem érti miért is kedvezőbb a vásárlásnál a nagyvállalatok részére? Szeretné, cége is akár 20% feletti flottakedvezményhez jutni? 

Tudta Ön, hogy az autópark kezelőn keresztül, tartós bérletnél cége ajármű nettó díját finanszírozza? 

 

Cégünkön keresztül egy helyen találja meg vállalkozása azt a tartós bérleti konstrukciót, amire szüksége van.

 

Elég nálunk érdeklődnie és mi megkeressük Önnek a megbízható partnert, a személyre szabott szolgáltatást, és a nagyvállalati kedvezményeket.  

 

A Leasingmarket.hu online tartós bérleti portál létrehozásával lehetőséget kívánunk nyújtani ügyfeleink részére, hogy a lízing igényekre vonatkozó érdeklődést, és beszerzési előkészületet megbízhatóan, gyorsan, kényelmesen, szakszerűen és gazdaságosan intézhessék.

 

Ne szerződjön le új autó tartós bérletre addig amíg nem látta ajánlatunkat.
Tudta Ön, hogy egy jó, és személyre szabott tartós bérleti ajánlattal akár több 100.000 forintot is megtakaríthat?

 

A Leasing Market  segítségével, pár perc alatt, az év 365 napján ajánlatot kérhet vállalkozása tartós bérleti igényeire, megnézheti szerződésének feltételeit, tanácsot kérhet, és  mindezt intézheti otthonából irodájából, megspórolva az utána járás fáradalmait.

Úgy gondolja jó tartós bérleti ajánlatot kapott? Küldje el részünkre, és rálicitálunk. Nem azért mert összegszerűen a legolcsóbb ajánlatra törekszünk, de számunkra az a legfontosabb, hogy kisvállalati ügyfeleink minden szempontból a legjobb ajánlatot kaphassák.
 
Amennyiben nyílt végű lízingen gondolkodik, vagy 1-2 éves járművet keres kisvállalkozása részére érdemes ajánlatot kérnie, a tartós bérlet most kedvezőbb mint gondolná. 

Takarítson meg most akár 30%-ot cégautó költségeiből és a tartós bérlet (operatív lízing) részletekiért érdeklődjön elérhetőségeinken.

A tartós bérlet során elérhető szolgáltatások rövid leírását a weblapunk jobb oldalán találhatja meg.

A felsorolt szolgáltatások többsége szabadon választható elem a tartós bérlet során.

Fontos tudni, hogy a legtöbb flottakezelő társaság azonban a tervszerű karbantartást kötelező elemként tartja számon.  Ez azért is ajánlott, mivel a bérelt gépkocsi egyfajta fedezetként is működik a szerződés ideje alatt, így garanciájának és műszaki állapotának megőrzése a Bérlővel közös érdek. 
Érdemes tudni:   

Tartós bérlet (operatív lízing) esetén a karbantartási szolgáltatás általány díjas, illetve elszámolásos formában is igénybevehető. Azon ügyfelek akik az általány díjas karbantartás mellett döntenek, legtöbbször a kiválasztott gyártmány karbantartási útmutatójában rögzített -ajánlott- szervizcsomagot érhetnek el. 
A Finanszírozás, a biztosítás, és a karbantartás tehát a legtöbb ajánlatban nem opcionális elem.
Természetesen partnereink flexibilitásának köszönhetően amennyiben nagyobb flottaigény mellett úgy gondolja biztosításban, vagy finanszírozásban esetleg saját szolgáltatója kedvezőbb kondíciót nyújtana, partnereink készek arra, hogy megversenyeztessék azt!